Pràctiques a l'estranger
Dimarts, 29 de novembre
 
En aquesta sessió es facilitarà informació sobre programes i beques per a estudiants o joves professionals que volen realitzar pràctiques a l’estranger.

L'activitat comptarà amb la participació de responsables de diferents programes de pràctiques que explicaran les seves condicions, requisits i particularitats.

Des de l'Àrea de Programes Internacionals del Servei d'Ocupació de Catalunya es presentarà el programa per a joves a l'atur Eurodissea, i el programa de pràctiques Mobilicat de la Garantia juvenil que sortirà el proper any 2017.

L’associació d’estudiants AIESEC explicarà les oportunitats per realitzar pràctiques per a joves estudiants o nou titulats.

Des de l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya es donaran a conèixer les beques ACT 2017, adreçades específicament a menors de 30 anys titulats universitaris (no obligatòriament en Turisme), les quals permeten realitzar una estada de pràctiques a l'estranger durant un any, prorrogable a dos.

A més a més, el servei d'Assessoria de Mobilitat internacional mostrarà altres programes com: ARGO, FARO, Voluntariat Internacional a Empreses (VIE), pràctiques a organismes de la Unió Europea i recursos per trobar pràctiques per lliure.

La sessió estarà a càrrec de:

QUAN? Dimarts 29 de novembre, a les 18 h
LLOC I INSCRIPCIONS: Al Centre d'Informació i Assessorament per a Joves (CIAJ)

Adriana Andrés Comas

 
Veure mapa més gran