De BCN al món! torna amb nous tallers de mobilitat per a joves

A banda d'explicar com fer estades a diferents països, enguany la campanya informa sobre opcions de mobilitat per a menors i en sectors específics, col·labora amb la Xarxa Eures, i celebra una jornada sobre voluntariat amb la presència d'Arcadi Oliveres.


Del 9 de novembre al 3 de desembre se celebra la 3a edició de De BCN al món! amb la col·laboració d'ambaixades i consolats, d'experts i entitats de reconegut prestigi a nivell internacional, i amb novetats interessants per a joves que volen viure una experiència a l'estranger.

En 15 sessions, la iniciativa mostra oportunitats que tenen els i les joves per treballar, estudiar, fer pràctiques o un voluntariat a l'estranger.

Els i les assistents coneixeran en detall què cal saber per fer estades a:

Com a novetat, De BCN al món! 2015 inclou sessions informatives sobre oportunitats de mobilitat per a menors, i sobre opcions acadèmiques i laborals en sectors específics:

Així, es vol donar resposta a la demanda de joves nou titulats que busquen una primera experiència laboral a l'estranger en el seu camp professional, i a la demanda de diferents països europeus i extra comunitaris per cobrir vacants en ocupacions concretes.

De BCN al món! compta amb la participació activa de la Xarxa Eures, que ajudarà als i les joves a identificar les oportunitats laborals que ofereix Europa.

Animats per la gran acollida en l'anterior edició, tanca de nou la campanya una jornada sobre voluntariat internacional a càrrec d'entitats solidàries amb presència arreu del món i amb un convidat d'excepció: l'economista i activista Arcadi Oliveres.

  • Totes les sessions tindran lloc de 18 a 20 h. L'entrada és gratuïta, amb inscripció prèvia.
  • La sessió inaugural es retransmetrà en directe via streaming a través d'aquest web.