Del 8 de novembre a l'1 de desembre se celebra la 4a edició del DE BCN AL MÓN amb la col·laboració d'ambaixades i consolats, experts i entitats de reconegut prestigi a nivell internacional.

En 15 sessions, la iniciativa informarà als i les joves sobre com trobar oportunitats, estudis o un voluntariat a l'estranger.

Enguany, s'informarà en detall sobre què cal saber per preparar estades a 10 països (seleccionats segons les demandes que els i les joves fan durant l'any al servei d'Assessoria en Mobilitat internacional):

De BCN al món també donarà a conèixer recursos per realitzar experiències fora en l'àmbit artístic, i mostrarà com trobar pràctiques a l'estranger o com els i les menors d'edat poden fer estades internacionals.

Les alternatives per viure experiències de voluntariat tindran, com cada any, un pes molt destacat en la campanya. Així, es convida als i les joves a:

Per últim, i com a novetat, s'anima als i les joves que viuen o han viscut una experiència internacional, a participar en el concurs Jo al món i guanyar interessants premis.

L'entrada a totes les sessions és gratuïta, amb inscripció prèvia.