Busques feina de temporada i no saps per on començar?

Apunta’t a les activitats del Treballar a l’estiu: professionals de diferents sectors i orientadors laborals t’ajudaran a fer més efectiva la teva recerca de feina!

En aquelles marcades amb un *, els ponents recolliran CV de les persones inscrites per incloure’ls en els seus processos de selecció.

Si no vols perdre’t cap novetat del Treballar a l’estiu, uneix-te al grup de Facebook Ofertes de feina de temporada.

En aquest grup pots consultar:

  • Ofertes per treballar a Catalunya i a l’estranger.
  • Sessions informatives i tallers en què pots participar per orientar la teva recerca de feina, conèixer com funciona el mercat laboral a l’estiu i millorar les teves competències.
  • Novetats i altres recursos d’àmbit laboral.

Recorda que, durant tot l’any, pots preguntar els teus dubtes sobre com trobar feina als Punts d’Informació Juvenil de Barcelona, a Porta 22 i als Punts Joves d’Informació per a l’Emancipació del Barcelonès.

Apropa-t’hi i informa’t sobre recursos laborals que tens al teu abast per fer més efectiva la teva recerca: els serveis laborals d’assessories i coaching, programes com el Barcelona Treball Joves o la Garantia Juvenil…¿Buscas empleo de temporada y no sabes por donde comenzar?

Apúntate a las actividades del Trabajar en verano: profesionales de diversos sectores y  orientadores laborales te ayudarán a hacer más efectiva tu búsqueda de trabajo.

En aquellas marcadas con un *, los ponentes recogerán CV de las personas inscritas para incluirlos en sus procesos de selección.

Si no quieres perderte ninguna novedad del Trabajar en verano, únete al grupo de Facebook Ofertes de feina de temporada.

En este grupo puedes consultar:

  • Ofertas para trabajar en Cataluña y en el extranjero.
  • Sesiones informativas y talleres en los que puedes participar para orientar tu búsqueda de trabajo, conocer cómo funciona el mercado laboral en verano y mejorar tus competencias.
  • Novedades y otros recursos de ámbito laboral.

Recuerda que, durante todo el año, puedes preguntar tus dudas sobre cómo encontrar trabajo en los Puntos de Información Juvenil de Barcelona, en Porta 22 y en los Puntos Jóvenes de información para la Emancipación del Barcelonès.

Acércate a estos espacios e infórmate sobre recursos laborales que tienes a tu alcance para hacer más efectiva tu búsqueda: los servicios laborales de asesorías y coaching, programas como el Barcelona Treball Joves o la Garantía Juvenil…