2n Concurs de cartells dels Festivals per a joves 2018!


T’agradaria ser l’artista dissenyador/a del cartell de la 15a edició del Festival Barcelona VisualSound 2018 i guanyar un premi de 750€?

Si tens entre 16 i 35 anys pots  participar a la 2a convocatòria del concurs cartells dels Festivals per a joves 2018 que obre el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona.

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona impulsa aquesta iniciativa amb l’objectiu d’exhibir i visibilitzar la creació jove a la ciutat, i alhora  ser una aposta per promoure el potencial de joves, artistes i dissenyadors/es, de 16 a 35 anys, de la ciutat de Barcelona.

En aquesta convocatoria es podrà optar a participar en el disseny de cartells dels certàmens:

  • Festival Brot, un concurs de bandes joves que des de fa 7 anys pretén donar impuls als nous talents emergents de la nostra ciutat, recolzant les bandes novells i oferint-les un altaveu que els serveixi per donar-se a conèixer.
  • Festival Barcelona VisualSound, dedicat a l’audiovisual des de fa 14 edicions, és un espai d’exhibició i una plataforma de promoció per a la gent jove artista i creadora de l’àmbit audiovisual.
  • Rough Diamonds, dedicat a l’audiovisual des de fa 14 edicions, és un espai d’exhibició i una plataforma de promoció per a la gent jove artista i creadora de l’àmbit audiovisual.

Es pot participar individualment o de forma col·lectiva, cada participant pot lliurar un màxim de tres propostes per a cadascun dels festivals. El treballs seleccionats com a guanyadors rebran un premi de 750 euros. La convocatòria, dotada amb 2.250 euros.

Les obres poden ser presentades  en format digital entre el 6 i el 27 d’octubre (ambdós inclosos). El veredicte del concurs es farà públic durant mes de noviembre a barcelona.cat/joventut.

Atenció: per participar en el disseny del cartell de Bcn VisualSound es necessari descarregar la imatge logo del Festival.

Per a més informació podeu consultar les bases completes aquí.

No perdis més temps i participa!