Participa en el disseny del cartell Bcn VisualSound 2017!


Des del Festival Bcn VisualSound us animem a participar a la nova convocatòria que obre el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona per dissenyar el cartell de la propera edició del Festival Bcn VisualSound 2017.

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona impulsa aquesta iniciativa amb l’objectiu d’exhibir i visibilitzar la creació jove a la ciutat, i alhora  ser una aposta per promoure el potencial dels artistes i dissenyadors/res joves, de 16 a 35 anys, de la ciutat de Barcelona.

En aquesta convocatòria,  també es podrà optar a participar en el disseny de cartells d’altres certàmens: el Festival Brot i el Rough Diamonds.

  • Festival Brot, concurs que des de fa sis anys s’adreça a grups musicals emergents.
  • Rough Diamonds, nascut fa quatre anys com una competició de coreografies de hip hop per a adolescents.

Cada participant pot lliurar un màxim de tres propostes per a cadascun dels festivals. El treballs seleccionats com a guanyadors rebran un premi de 750 euros. La convocatòria, dotada amb 2.250 euros.

Les obres poden ser presentades del 26 de setembre al 14 d’octubre, ambdós inclosos. El veredicte del concurs es farà públic durant mes d’octubre del 2016 a la següent web.

Atenció: per participar en el disseny del cartell de Bcn VisualSound es necessari descarregar la imatge logo del Festival.

Per a més informació podeu consultar les bases completes aquí!

baners_concurs_fb_470x264-2