Ja tenim el cartell de la propera 15a edició del Festival Barcelona VisualSound 2018!!!


Cartell Festival Barcelona VisualSound 2018

Avui 10 de novembre, el jurat ha emès el seu veredicte i ha fet públic les obres guanyadores del 2n concurs de cartells de Festivals per a joves, que seran les imatges que il.lustraran el Festival Brot i el Festival  Barcelona VisualSound 2018.

Volem donar  l’enhorabona a la guanyadora del concurs per partida doble, Marta Casals Marquilles, firmant sota el pseudònim “Kàmala”, premiada per les seves obres dedicades als cartells del Festival Brot i del Festival Barcelona VisualSound.

El premi del cartell Rough Diamonds 2018 queda desert ja que el jurat valora que els dissenys proposats no s’ajusten als criteris establerts a les bases de la concurs.

Aquest any s’han presentat un total de 73 obres,  24 propostes més que en la primera convocatòria (26 cartells inspirats en el Brot, 22 en el Rough Diamonds i 25 en el Barcelona VisualSound).

El Departament de Joventut i l’organització agraeix la participació a totes aquelles persones que han presentat les seves obres al concurs i les anima a participar en la propera convocatòria.

 

Obres guanyadores del 2n concurs de cartells de Festivals per a joves

Obres guanyadores del 2n concurs de cartells de Festivals per a joves