Nova comissió d’experts i expertes del Barcelona VisualSound 2018


En aquesta nova edició 2017-18, des de l’organització del Festival Barcelona VisualSound s’ha creat una nova comissió d’experts i expertes amb l’objectiu de tenir una mirada experta i especialitzada que ens faci aportacions sobre diferents temes del festival i ens ajudi a millorar-lo. Aquesta comissió està formada per docents, professionals d’entitats i joves relacionats amb l’àmbit audiovisual.

Les persones que formen  part d’aquesta nova comissió són: Miriam Alarcon Gonzalez, Yas Carbonell Colomé, Sílvia Cepero, Maria López Rovira, Laia Manresa, José Martínez Abadía, Òscar Sánchez Buendía i Vicente Barella Andreu. 

La comissió es reunirà periòdicament per anar treballant diverses temàtiques i alhora compartir diferents mirades professionals. La comissió des de la seva creació ja s’ha reunit en dos ocasions, i en cada una de elles s’han tractat diferents temàtiques:

  • El contingut i disseny del nou vídeo promocional d’aquesta nova edició
  • Propostes d’activitats per a la programació  de la propera 15a edició del Festival Barcelona VisualSound.

1a sessió Comissió d’experts i expertes Barcelona VisualSound 2018

 

1a sessió Brainstorming contingut del vídeo promocional

Com ha resultat i fruit de la primera sessió ja ha sortit a la llum el nou vídeo promocional de la propera edició, realitzat per Berberecho Productions, de la mà de Kote (vencedor en dues ocasions en el certamen), amb la música d’Ominira (guanyadors de la 7a edició del Festival Brot), i el cartell promocional dissenyat per Marta Casals Marquilles (guanyadora del 2n Concurs de Cartells de Festivals per a joves).

Volem agrair la col.laboració de totes les persones que formen part d’aquesta comissió que fan que el Barcelona VisualSound sigui un Festival millor i de qualitat!