3r Concurs de cartells dels Festivals per a joves 2019!


T’agradaria ser l’artista dissenyador/a del cartell de la 16a edició del Festival Barcelona VisualSound 2019 i guanyar un premi de 1.125€?

Si tens entre 16 i 35 anys pots  participar a la 3a convocatòria del concurs cartells dels Festivals per a joves 2019 que obre el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona.

Per tercer any consecutiu, el Departament de Joventut obre el concurs de cartells per als festivals que promou i/o organitza, en col·laboració amb equipaments de diferents Districtes de Barcelona.

Consulteu les bases del concurs amb deteniment.

El certamen busca enguany els dissenys més potents que donin a conèixer el:

— El 9è Festival Brot, un espai d’exhibició i plataforma de promoció per a gent jove artista i creadora en l’àmbit musical.

— El 16è Festival Barcelona VisualSound, el qual combina competicions i activitats gratuïtes, lúdiques i divulgatives, relacionades amb diferents àrees de la creació artística audiovisual.

El nom dels seus autors/es es faran públics tan aviat es conegui la resolució del jurat en aquest mateix web, al Twitter i a l’Instagram de Joventut.

Criteris de participació en el concurs

Oberta del 19 d’octubre al 9 de novembre del 2018, la convocatòria s’adreça a artistes de 16 a 35 anys.

A través d’aquest formulari en línia -i seguint els criteris establerts a les bases del concurs– podràs presentar un màxim de dues obres dedicades a cadascun dels
festivals.

Si ets menor d’edat, també hauràs d’afegir, degudament signada, l’autorització paterna, materna o del teu tutor/a legal.

Pots crear els dissenys amb temàtica lliure i en qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió en quatre colors.

Es valorarà, però, que la creació artística faci ús de motius o imatges que puguin associar-se a la particularitat de cadascun dels Festivals (música, creació audiovisual), i que el disseny tingui present la perspectiva de gènere i de diversitat social i cultural.

La participació pot ser individual o col·lectiva. Si decideixes presentar-te en grup, a l’hora d’inscriure-us-hi haureu d’incloure el Document de nomenament de representant únic del col·lectiu.

Si teniu qualsevol dubte, podeu adreçar-vos a cartellsjoventut@bcn.cat.