Barcelona VisualSound 2018: Cloenda i lliurament de premis a La Bàscula


El proper divendres, 16/3 a les 19h, a l‘Espai Musical i Jove la Bàscula de Barcelona tindrà lloc la cloenda de la 15a edició del Festival de Creació Jove Barcelona VisualSound i el lliurament de Premis #BVS18, de les diferents categories –Documetal, Ficció i Videoclip– i del concurs 2 minuts en 1 dia.

 

Amb la gala de cloenda el festival s’acomiadarà de la 15a edició fins el proper any, després de 2 setmanes intenses d’activitats i projeccions. Del 2 al 16 de març, Barcelona ha disfrutat amb gran ímpetu de la creativitat jove i audiovisual de joves artistes creadors i creadores, en  diferents espais de la ciutat de Barcelona:

Aquest divendres, la gala de cloenda estarà dinamitzada per alumnat de l’IES Mare de Déu de La Mercè i el grup Nòmades-Teatre Crític de Gràcia. Durant l’acte es farà el lliurament de premis, premi públic i premi jurat, de les obres seleccionades,  de les diferents categories -ficció, documental i videoclip- i també del concurs 2 minuts en 1 dia. El lliurament de premis el presentarà la companyia de teatre Nòmades.  

 


El grup de teatre crític Nòmades va nèixer l’any 2015 a l’Ateneu popular La Barraqueta de Gràcia amb la il·lusió de fer teatre per canviar alguna cosa. Des d’aleshores han creat una pila d’espectacles de molts estils i temàtiques diferents, des de l’improvisació fins al text dramàtic.

11/3 Assaig gala cloenda #BVS18 a l’Espai Jove la Fontana

Durant la gala de cloenda, el grup de teatre Nòmades ens te preparades moltes sorpreses!  Si voleu gaudir d’una tarda plena d’emocions, somriures i  descobrir les obres premiades d’aquesta 15a edició, no us perdeu la gala de cloenda #BVS18 d’aquest any. Us hi esperem!!!

Per a més informació: http://www.labascula.cat/equipament/