Cicle de projeccions de les obres guanyadores del VisualSound al Sidecar!


Interior del Bar SidecarComença el cicle de projeccions de les obres guanyadores del Festival Barcelona VisualSound a l’espai Sidecar de Barcelona.

Tots els dijous de juliol, tindrà lloc la projecció dels curts guanyadors de la 12 edició del Festival Barcelona VisualSound. L’inici de la projecció serà a partir de les 19 h de la tarda i finalitzarà a les 21:30 h.

La presentació de cada sessió la duran a terme les persones que han coordinat la categoria i/o concurs del festival que es projecti aquell dijous.

Abans de les projeccions, els autors i autores de les obres tindran un espai per fer una petita presentació de les seves peces al públic assistent. A cada sessió es tractarà entre 1 o 3 categories/concursos, segons la durada de les obres.

Amb la presència del Festival Barcelona VisualSound al Sidecar es vol promocionar i donar visibilitat als joves creadors en l’àmbit audiovisual mitjançant la projecció de les obres guanyadores. Per aquest motiu, es busca la col·laboració d’espais per difondre i donar a conèixer els curts que han estat premiats al festival Barcelona VisualSound.

Sidecar va néixer l’any 1982 per acollir els gèneres musicals que Barcelona no oferia. Des d’aleshores aquest espai ha ofert prop de 4.000 concerts, sessions de djs 6 nits a la setmana, exposicions, presentacions i altres activitats culturals.

Consulta el calendari de projeccions aquí i vine!! T’esperem!!