Cloenda i entrega de premis 16a edició Barcelona VisualSound 2019


El passat 29 de març  va tenir lloc a l‘Espai Musical i Jove la Bàscula de Barcelona la cloenda de la 16a edició del Festival de Creació Jove Barcelona VisualSound i el lliurament de Premis #BVS19 de les diferents categories (Documetal, Ficció i Videoclip), el concurs 2 minuts en 1 dia i el Premi MAX20.

La cloenda va ser tot un èxit gràcies a  l’equip organitzador i  a la dinamització de l’alumnat de l’IES Mare de Déu de La Mercè i amb la presència del Gran Jaumet i Toni Taku de la Companyia IMPRO ACATOMBA que van presentar l’acte.

Equip organitzador del Festival Barcelona VisualSound #BVS19

Durant l’acte va tenir lloc el lliurament de premis, premi públic i premi jurat, de les obres seleccionades guanyadores, de les diferents categories -ficció, documental i videoclip-, del concurs 2 minuts en 1 dia i del Premi MAX20. El lliurament de premis el va presentar el Gran Jaumet i Toni Taku de la Companyia IMPRO ACATOMBA.

En la categoria DOCUMENTAL, l’obra “El nostre barri: la Trinitat Nova” de Pilar Armengol Puiggròs i alumnes de 1er d’ESO de l’Institut Escola Trinitat Nova* va ser la guanyadora del premi del jurat.


(*) Alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Escola Trinitat Nova (Barcelona): Jawwad Ahmad, Ainhoa Amador Denia, Farwa Baig, Derek Banderas Sanclemente, Claudia Delgado Martínez, Yessica Vanessa Euceda Ruiz, Arthur Jacob Ramos, Ramona Lautaru, Ali Hussain Majeed, Lourdes Beatriz Melgar Moisan, Adam Mohamed Oliva, Joan Manel Montaña Araoz, Genesis Pamela Quintanilla Amador, Starlyn Rivas Trinidad, Izan Rubiales López, Naiara Sánchez Pinto, Max Sebastian Rabano, Hillary Carolina Tabora Morales, Zhanwang Xia.

L’obra “Invierno en Europa” de Polo Menárguez va ser la guanyadora del premi  públic  de la categoria DOCUMENTAL.

L’obra “SHOWCASING SHUFFLE” de Marcos  Noguera León va ser la guanyadora del premi  MAX20 de la categoria DOCUMENTAL.

En la categoria VIDEOCLIP, l’obra “Let you down – Joris Delacroix” d’Ainoa Ortega Teijeiro va ser la guanyadora del premi jurat.

I l’obra “Un, Dos, Tres” de Kitiara Ferran Acedo va ser la guanyadora del premi públic d’aquesta mateixa categoria.

L’obra “Killer Moon” de Victor Saez Monton va ser la guanyadora del premi  MAX20 de la categoria VIDEOCLIP.

En la categoria FICCIÓ el premi jurat va ser lliurat a l’obra “FERIDES” de Joan Paüls Vergés.

I l’obra “El llibre” de Francesca Català Margarit va ser la guanyadora del premi públic de la categoria FICCIÓ.

L’obra “BAPTISME” d’Adrià Expòsit Goy va ser la guanyadora del premi  MAX20de la categoria FICCIÓ.

En el concurs 2 MINUTS EN 1 DIA,  el curt “ Tràfic”  d’Arnau Salvador Baiges va ser el guanyador el premi jurat.

El curt “Atasco” de Jaume Subirós Calm va ser el guanyador del premi públic.

La Menció especial del jurat per la creació, realització i post-producció audiovisual del concurs 2 MINUTS EN 1 DIA, el va guanyar  Oscar Parreño García amb la seva obra “Gaia”.

Durant la gala de cloenda es va disfrutar d’un ambient ple d’emocions i sorpreses! A continuació, us deixem amb el vídeo resum de la gala de cloenda  i l’enllaç de les fotos per recordar els millors moments que es van viure durant l’acte de cloenda:

Fotos Cloenda Barcelona Visual Sound #BVS19