Cloenda i lliurament de premis 16a edició Festival Barcelona VisualSound #BVS19 a La Bàscula


Esta imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es visual-sound_facebook_820x310-copia-2.jpg

El proper divendres 29/3 a les 19h, a l‘Espai Musical i Jove la Bàscula de Barcelona tindrà lloc la cloenda de la 16a edició del Festival de Creació Jove Barcelona VisualSound i el lliurament de Premis #BVS19, de les diferents categories –Documetal, Ficció i Videoclip– i del concurs 2 minuts en 1 dia.

Amb la gala de cloenda el festival s’acomiadarà de la 16a edició fins el proper any, després de 2 setmanes intenses d’activitats i projeccions. Del 18 al 29 de març, Barcelona ha disfrutat amb gran ímpetu de la creativitat jove i audiovisual de joves artistes creadors i creadores, en  diferents espais de la ciutat de Barcelona:

Aquest divendres, la gala de cloenda estarà dinamitzada per alumnat de l’IES Mare de Déu de La Mercè i el Gran Jaumet i Toni Taku de la
la Companyia IMPRO ACATOMBA. Durant l’acte es farà el lliurament de premis, premi públic i premi jurat, de les obres seleccionades,  de les diferents categories -ficció, documental i videoclip- i també del concurs 2 minuts en 1 dia.

El lliurament de premis el presentarà El Gran Jaumet i el Toni Taku, una parella d’improvisadors de la família Acatomba que porta des del 2001 en el terreny artístic.  Campions del món d’improvisació teatral a Itàlia i l’única parella del país per improvisar al Japó. Les seves intervencions i la seva metodologia sempre és única, còmica i sobretot improvisada.

Durant la gala de cloenda, el Gran Jaumet i el Toni Taku ens te preparades moltes sorpreses!  Si voleu gaudir d’una tarda plena d’emocions, somriures i  descobrir les obres premiades d’aquesta 16a edició, no us perdeu la gala de cloenda #BVS19 d’aquest any!!!