COMUNICAT – 2 minuts en 1 dia confinat


Des de l’organització del concurs 2 minuts en 1 dia confinat lamentem les incidències que s’han produït en el transcurs del període de votacions.
En tot moment l’objectiu del concurs ha estat posar en valor i visibilitzar el joves talents en l’àmbit audiovisual i fomentar la seva creativitat en aquest dies de confinament.


Per aquesta raó des del Festival Barcelona VisualSound s’han estat valorant diferents opcions per tal de donar continuïtat al concurs de la manera més adequada i salvant els incidents que sovint van lligats a les votacions online, amb la intenció de no treure valor a l’esforç que han realitzat totes les participants en la creació de les seves obres.

És per aquest motiu que finalment la selecció de l’obra guanyadora del concurs es realitzarà mitjançant la ponderació entre el 40% dels likes del Twitter del Festival Barcelona VisualSound i el 60% de la valoració d’un jurat especialitzat en l’àmbit audiovisual.

El jurat estarà format per Sílvia Cepero i David Fernàndez membres i fundadors de la Cooperativa de vídeo i transformació Càmeres i Acció.

Les votacions online es mantindran actives fins avui ,divendres 15 de maig a les 20 hores