Convocatòria oberta i vídeo promocional 16a edició Barcelona VisualSound 2019!!!


Ja podeu participar en la 16a edició del Festival Barcelona VisualSound 2019! Aquest any el Festival tindrà lloc del 18 al 29 de març, a la ciutat de Barcelona.

Si ets jove, tens entre 16 i 35 anys i t’apassiona el món audiovisual, a que esperes a presentar les teves obres de ficció, documental i/o videoclip a la secció competició, tens temps fins al dia 15 de febrer.

T’animes a participar? Hi ha molts premis en joc:

Per a cada una de las categories -ficció, documental i videoclip- podràs optar al Premi Jurat de 1300€ i/o al Premi Públic de 450€.

Aquest any com a novetat, el festival anuncia que cada categoria dins de la Secció Competició –Documental, Ficció i Videoclip– optarà al Premi Max20 amb una quantia de 400€.  Premi destinat a la millor obra presentada i realitzada per un/a jove menor de 20 anys en cada una de les 3 categories.

Si t’agraden els reptes també pots apuntar-te a participar al concurs “2 minuts en 1 dia”, creant un curt de 2 minuts en 24h. Vols participar? tens temps per inscriure’t fins el dia 20 de març i optar al Premi Jurat de 1300 € o al Premi Públic de 450 €.

A continuació, us presentem el vídeo promocional d’aquesta nova edició #BVS19. Vídeo dirigit per Guillem Manzanares, guanyador del premi jurat amb l’obra “Modelo Torbellino”, dins la categoria videoclip de l’edició 2018. I produït per Arrival Films amb la col.laboració del Festival Reteena.

No esperis més i participa! Per a tenir més informació pots consultar les bases específiques del festival i apuntar-te al butlleti oficial del festival  per estar al dia de totes les novetats.