El Festival Barcelona VisualSound al Festival L’Alternativa


El passat dijous 20 de novembre el Festival Barcelona VisualSound va participar al Festival de Cinema Independent de Barcelona L’Alternativa.
El Barcelona VisualSound va assistir per presentar dues de les pel·lícules guanyadores de la passada edició del festival. Les pel·lícules presentades han estat:
visual-festival independen2t
– L’oreig de Blanca Camell, José López Pizarro, Alexandra Jordana i Aina Pociello (guanyadora del premi jurat a la categoria de Ficció).
– L’essència de la pedra d’Albert Merino (guanyadora del premi públic a la categoria de videocreació).
El passi de les dues pel·lícules va tenir lloc al Pantalla Lliure situat al Hall del CCCB en un ambient d’allò més agradable. El Pantalla lliure és un espai que ofereix la possibilitat de projectar films presentats espontàniament pels seus realitzadors durant els dies del festival. Amb la presència del Festival Barcelona VisualSound al Pantalla Lliure del Festival L’Alternativa s’ha volgut recolzar i donar un cop de mà a la gent jove artista i creadora en l’àmbit audiovisual que, a més, ha estat guanyadora d’algun dels premis del nostre festival.
A la presentació de l’acte va assistir el Ramon Morell, director de Programa d’Adolescència i Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, i el José López Pizarro, un dels autors de l’obra ‘L’oreig’.
L’Alternativa, Festival de Cinema Independent de Barcelona enguany arriba a la seva 21a edició. Aquest festival presenta films creatius, originals, expressius, que rebutgen apropaments convencionals i difícilment tenen espai als circuits comercials. Vol fer visible el que està amagat, oferint al públic i als professionals de Barcelona una oportunitat única de conèixer i gaudir de projeccions i activitats que defineixen la diversitat, la creativitat i la reflexió.