El Festival Barcelona VisualSound arriba al Cinema Lliure a la Platja


Logo del cinema al aire lliureEl Festival Barcelona VisualSound participarà per primer cop al Cinema Lliure a la Platja amb la projecció de dues de les obres guanyadores de la 12ª edició.

Les peces que es presentaran són:

–          “Me olvidé de ti”, de Guillem Fernández, guanyadora del premi públic de la categoria de videoclip, que es projectarà el diumenge 12 de juliol.

–          “Mori el màgic”, d’Èric Antonell, guanyadora del premi jurat de la categoria d’animació. El passi serà el 9 de juliol.

Els curts s’emetran abans de la projecció de la pel·lícula, que serà a les 21h.. Amb la presència del Festival Barcelona VisualSound al Cinema Lliure a la Platja s’ha volgut promocionar  als joves creadors en l’àmbit audiovisual donant visibilitat a les obres guanyadores. Per aquest motiu, es busca la col·laboració d’altres espais per fer difusió de les peces que han obtingut algun premi al festival Barcelona VisualSound.

El Cinema Lliure és una mostra gratuïta de cinema independent,  que se celebra tots els dijous i diumenges del 9 de juliol al 16 d’agost a la platja de Sant Sebastià, Barcelona. Aquesta iniciativa tracta de donar visibilitat a les obres que hagin passat per qualsevol  festival de Catalunya, sent un aparador de festivals.

Com sempre, us esperem a tots!

Podeu consultar tota la programació a: www.cinemalliure.com