El VisualSound és Connect’Art


ECONNECTARTDIFUSIO16l proper dissabte 17 d’octubre, el Festival Barcelona VisualSound, participarà per primera vegada a la 3ª edició de Connect’Art de Badalona. A les 18 hores es farà un passi d’una hora de durada de diverses obres guanyadores del festival. Abans de les projeccions, es farà una presentació del mateix i els autors i autores de les obres tindran un espai per presentar les seves peces al públic assistent.

Les obres que es projectaran són:

  • “Auscuridad” de Miquel E. Ortega, premi jurat categoria de Videoclip
  • “Morti el màgic” d’Eric Antonell, premi jurat categoria Animació
  • “Panrico i Panpobre” de Rosa Perez, premi públic de Documental i premi jurat Max 20
  • “No te detengas” de Marta Barnolas, premi públic categoria de Videocreació
  • “Yo queria un segundo” de Núria García, premi públic i jurat categoria BSO
  • “Sense Títol” de Joan Nieto, premi públic categoria Mapping
  • “Qui no canta no calça” de Pol Gonzalez, premi jurat concurs 2 minuts 1 dia
  • “Os meninos Do Rio” de Javier Macipe, premi jurat categoria Ficció

Programació Connect’Art 2015

Programació connect'Art 2015

Programació connect’Art 2015

El Connect’Art, la Fira de Joves Creadors de la ciutat de Badalona, té l’objectiu de facilitar a aquests joves l’oportunitat de poder donar a conèixer, exposar i promocionar els seus projectes i la seva obra, posant-los a l’abast els recursos necessaris des de la mateixa ciutat amb l’organització d’aquesta fira, en la qual s’inclouen diverses modalitats.

D’aquesta manera, es vol reforçar la viabilitat de projectes emprenedors dins del món artístic, així com ampliar la seva visibilitat a la ciutat. Després de la corresponent convocatòria, s’inclouen aproximadament 30 carpes, entre les quals es troben diferents disciplines com fotografia, escultura, pintura, disseny tèxtil, joieria i bijuteria, confecció de complements, street art, creacions audiovisuals…

Per tal de donar-li un valor afegit a la Fira, a més de les parades que s’instal•len, hi ha diversos espais dedicats a tallers i s’ofereixen també xerrades a càrrec de professionals del món de l’emprenedoria artística o dels mateixos participants, així com diverses intervencions que representen processos de creació i en les quals hi ha una participació activa del públic assistent, potenciant la realització d’una fira interactiva en constant moviment.

Més informació a la web de l’Ajuntament de Badalona.