Espectacles de Atzur + Joana Moher aka Lu + Fuego


Quan:
10 de març de 2018 @ 21:00 – 23:00
2018-03-10T21:00:00+01:00
2018-03-10T23:00:00+01:00
On:
Espai Jove Bocanord
agudells 37-45
08032 Barcelona
Spain

Dissabte 10 de març, 21.00h, sala d’Actes del Bocanord.

Espectacles de Atzur + Joana Moher aka Lu + Fuego

Una nit amb 3 espectacles en què el component artístic visual és primordial: Atzur, una companyia en residencia que farà una mostra del seu treball workinprogress; Joana Moher aka Lu, artista plàstica sonora i visual, i Fuego, un trio que acompleix amb la improvisació com eina visual i sonora, que utilitza l’aleatori i l’error com a arma creativa.

/////

21.00h. PLA.DUR de Atzur

“Aurora treballa netejant pisos turístics. Li agrada fer bé la seva feina, fer net a fons. Però el contrarellotge de l’empresa pressiona, i les cervicals, i el salari mínim i la invisibilitat i la càrrega de les tasques que li queden per fer quan torni a casa i… comença a sentir un impuls irrefrenable que la duu a fer una petita acció que tindrà conseqüències d’una dimensió gairebé surrealista.

Projectors construïts artesanalment que, a la vegada, són els envans de 8 pisos d’un mateix bloc i els objectes de la taula d’un esmorzar acabat a mitges i l’skyline d’una ciutat, segons com i que els projecti. La Barcelona de l’especulació immobiliària, coreografies de visuals sinestèsics i una narració feminista construïda en directe per dues performers detallistes

http://atzur.info/

//////

21.30h Joana Moher aka Lu

Artista Sonora-plàstica i Ràdio-crònica, amb un espectacle performatiu audiovisual on presenta les seves composicions, que són bàsicament arxius de sons concrets One-Take Low-Fi.
https://soundcloud.com/domesticxperiment/

//////

22.15h Fuego

Trio que acompleix amb la improvisació com eina visual i sonora, que utilitza l’aleatori i l’error com a arma creativa

http://fuego-derrite.com/

Entrada lliure

A càrrec de Atzur + Fuego + Joana Moher aka Lu

Per a més informació: http://atzur.info/
http://fuego-derrite.com/ www.bocanord.cat