Taller: Experimentem amb el so binaural-La Càpsula


Quan:
9 de març de 2018 @ 18:00 – 19:30
2018-03-09T18:00:00+01:00
2018-03-09T19:30:00+01:00
On:
Casal de Joves Palau Alòs
C/ Sant Pere mes Baix
55, 08003 Barcelona
Spain

Experimentem amb el so binaural, és una experiència sonora on unes 20 persones amb auriculars es situen en cercle al voltant d’un curiós cap i comencen a experimentar un conjunt de noves sensacions. Un concert de música, un laboratori d’experimentació sonora o una improvisació grupal dinamitzada, són alguns exemples de les accions que es desenvolupen. La tecnologia binaural genera una experiència sonora amplificada difícil d’explicar amb paraules.
El so binaural, és captat a través de l’ús de micròfons en un cap artificial (dummy head) que intenta crear pels participants una sensació de so en 3D. A més de reproduir el so en un rang d’esquerra a dreta i en profunditat, afegeix la dimensió d’altura.
El resultat es com estar dins d’una càpsula on el so es amplificat i es genera una percepció que et transporta a un altre lloc. Les senyals que emet el cervell no corresponen amb el lloc on s’origina els sons.
L’objectiu és generar un espai de trobada a on l’humà i la tecnologia s’uneixen al benefici de les persones amb el suport de tres professionals vinculats al món de la música, les arts, la psicologia i la tecnologia.
● Fotografies a la web

Aforament limitat.
* Qui vulgui participar ha de fer la inscripció prèvia al taller, enviant un correu a info@palaualos.cat, indicant el nom i el número de persones assistents.

A càrrec de Cia La Càpsula + Asociación Cultural Finmatun

Per a més informació: https://cialacapsula.wixsite.com/binaural