Exposició Concurs Cartells dels Festivals per a joves a l’Espai Jove Garcilaso i a La Bàscula


Aquest mes de maig l’Espai Jove Garcilaso i l’Espai Jove i Musical La Bàscula exposaran les obres participants de la 2a edició del Concurs de Cartells dels Festivals per a joves 2018.

En aquesta 2a edició del concurs, joves de 16 a 35 anys han presentat un total de 73 obres, per il.lustrar els festivals promoguts pel Departament de Joventut i equipaments de la ciutat d’aquest any 2018: el Festival Brot (26 cartells), el Rough Diamonds (22 cartells) i el Festival Barcelona VisualSound (25 cartells).

2a Edició Concurs de Cartells dels Festivals per a joves – Barcelona

  • L’Espai Jove Garcilaso, de l’1 a l’11 de maig, acollirà els cartells de la 2a Edició del Concurs de Cartells dels Festivals per a joves del Rough Diamonds (22 cartells) i del Festival Barcelona VisualSound (25 cartells).

 

  • L’Espai Jove i Musical La Bàscula, de l’1 al 31 de maig, acollirà els cartells de la 2a Edició del Concurs de Cartells dels Festivals per a joves del Festival Brot (26 cartells).

 

Exposició Cartells Festival BROT de bandes novelles de Barcelona

 

Exposició Cartells Festival BROT de bandes novelles de Barcelona

 

Exposició Cartells Festival BROT de bandes novelles de Barcelona

 

Us convidem assistir aquest mes de maig a les exposicions de l’Espai Jove Garcilaso i a l’Espai Jove i Musical La Bàscula per disfrutar de la creativitat i el disseny jove de la ciutat de Barcelona!!!