PROGRAMA 17ª EDICIÓ VISUALSOUND ONLINE


Aquí podeu consultar la programació de l’edició online del Barcelona VisualSound.

Tenim en marxa:

  • Visualitzacions online de les sessions Premi del Públic ( cal fer inscripció previa aquí)
  • Concurs 2 minuts en 1 dia ( cal fer inscripció previa aquí)
  • Conjunt d’activitats – online i presencials
  • Cloenda i lliurament de premis – online

Apreneu i divertiu-vos en activitats només aptes per a amants de l’audiovisual

Els equipaments organitzadors del #BVS20 s’han adaptat a les circumstàncies per portar-vos un estimulant programa d’activitats que inclou un espectacle barreja d’audiovisual amb jam sessions (12/12) i “workshops” per aprendre a utilitzar la tècnica del “stop motion” (15/12), programar vols de drons amb Scratch (16/12) o descobrir com usar-los per a rodatges (17/12).

Les propostes inclouen també un concurs de B.S.O. (14/12), una conversa amb joves creadors (15/12) i una taula rodona amb professionals sobre la situació actual i el futur de la indústria audiovisual respecte els joves creadors (17/12).

A més, els i les joves amb gust pel bon disseny, podran visitar (del 7 al 21/12) una exposició de les propostes finalistes del 4t Concurs de cartells de festivals per a joves, en la categoria #BVS20 i que va guanyar l’elèctrica imatge del jove Sergi Serra Merlos (veure imatge adjunta).

El clímax de les activitats arribarà amb la cloenda del festival i l’entrega de premis del 17è Barcelona VisualSound (18/12)!

Per participar a les activitats cal inscriure’s prèviament. Això facilitarà la organització de les sessions i, en cas que les activitats hagin de ser cancel·lades o adaptades al format online, es podrà avisar als i les joves interessades.

El Festival Barcelona VisualSound és un esforç col·lectiu que implica a diferents equipaments municipals: l’Espai Jove Boca Nord, l’Espai Jove Casa Sagnier, l’Espai Jove La Fontana, l’Espai Jove Garcilaso, l’Espai Jove La Bàscula, l’Espai Jove Palau Alòs i el Casal de Joves de Les Corts.

L’actual edició no seria possible, tampoc, sense l’estimable col·laboració de FilminReteenaTransports Metropolitans de Barcelona (TMB)Videoinstan i la Revista Young España.